Video On Demand Film 4-daagse van start

Op vrijdag 21 oktober start de Video On Demand Film 4-daagse. De trend om thuis digitaal films te kijken, heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Filmliefhebbers willen niet alleen in de bioscoop maar ook thuis zo snel mogelijk de nieuwste bioscoopfilms zien. Video On Demand biedt deze mogelijkheid op een makkelijke en veilige manier. Om heel Nederland kennis te laten maken met Video On Demand is de vierdaagse in het leven geroepen.

Tijdens de Video On Demand Film 4-daagse zijn films die recent in de bioscoop waren te zien, zoals onder andere Captain America: Civil War, The Angry BIrds en X-Men: Apocalypse, de Nederlandse film Publieke Werken en de succesvolste kwaliteitsfilms zoals The Jungle Book en The Revenant mega voordelig thuis te bekijken via: Ziggo, KPN, Pathé Thuis, Tele2, iTunes, Telfort, Vodafone, MovieMax, Online.nl en XS4ALL.

De actieperiode loopt van 21 oktober tot en met 24 oktober. Het betreft een initiatief van de FDN, de branchevereniging waarin alle Nederlandse filmdistributeurs verenigd zijn.